Close
(0)
You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

3 essentielle tilbehør til den perfekte bryllupsfest

bryllupstanker

Brylluppet er en af de vigtigste højtider i manden og kvindens liv. Bestbryllup.dk er derfor din forhandler til det bedste bryllup med kun nøje udvalgt tilbehør. Vi sørger for, at du er godt dækket ind med det mest essentielle, dit bryllup skal indebære. Vi har udvalgt tre ting, som er vigtige for brylluppet.

Risposer til bryllup

At kaste med ris er en af de mest kendte traditioner ved et bryllup. Her står familie og venner foran kirken og venter på, at brudeparret. går ud. Når parret kommer ud, kastes der ris fra risposer på brudeparret. Men hvorfor egentlig?

Riskastning menes at stamme fra det gamle Rom. Her medbragte man risposer til brylluppet af netop samme grund som i dag - for at kaste det på det nyviede par. Risene er nemlig frø. Frø symboliserer nyt liv, der spirer, og ris er dermed en måde at ønske det nye par et godt liv med børn.

Bordkort til bryllup

Bordkort er en vigtig detalje til bryllupsmiddagen. Det er nemlig ofte en god idé at placere gæsterne strategisk, så man sikrer, at fordelingen vil skabe den bedste stemning. Der kommer bordkort ind i billedet.

Bordkortene holder styr på, hvor gæsterne skal sidde. Man kan eksempelvis placere den nærmeste familie i nærheden af brudeparret og selv bestemme, hvor vennerne skal sidde. Bordkortene skal gerne være flotte at se på og navnene smukt skrevet.

Bryllupspynt

Omgivelserne til et bryllup skal vise, at der er gjort noget helt ekstraordinært ud af dagen. Der skal gerne pyntes op med balloner, konfetti og andet festlig pynt. Pladserne skal gerne harmonere med de flotte bordkort. Her kan man dække op med vores flotte mellemlægsservietter.

Hos Bestbryllup finder du al den bryllupspynt. Vi sælger billigt bryllupspynt til en bred palette af sjove, flotte og traditionelle temaer. Brylluppet er en af de mest festlige begivenheder i løbet af et liv. Det er en fest, man aldrig kommer til at glemme. Derfor skal det være en kæmpe oplevelse, og det er derfor vigtigt, at man har pyntet op og stablet en god bryllupsfest på benene.

Tilbehør til brylluppet

Det er en udbredt tradition, at man spænder snore med dåser bag bilen, brudeparret kører væk i. Nogen mener, at traditionen startede, fordi man mente, at larmen fra dåserne skræmte onde kræfter væk. Vi forhandler det du skal bruge for at følge den tradition!

Kagen skal desuden dekoreres med figurer på toppen, og vi forhandler en serie af flotte kagefigurer. Se vores udvalg, og bliv inspireret. Husk desuden rosenblade og stearinlys til bryllupsnatten ;)

Hvor kan jeg købe ting til brylluppet?

Hos Bestbryllup.dk forhandler vi det, du skal bruge for at få det perfekte bryllup. Vi har risposer, bordkort og en masse andre flotte ting i høj kvalitet til bryllupsceremonien, bryllupsmiddagen, og bryllupsfesten. Vi forhandler billig bryllupspynt, så du ikke behøver at bruge en bondegård på opdækningen, og derfor kan få en ekstra lækker bryllupskage med en flot topfigur.

Leave your comment