Close
(0)
You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

Til ceremonien

Er du ved at være klar til den store dag? Eller mangler du lige de små ting til ceremonien, som vil gøre den helt perfekt?

Vi kan hjælpe. På BestBryllup.dk finder du alt pynt & tilbehør, du skal bruge til din bryllupsceremoni.

Under brudepige og brudesvend finder du kurve og poser, der vil klæde enhver brudepige eller brudesvend.

Kurven kan bruges til at bære blomster, rosenblade, sangblade og andet, der skal deles ud eller bruges under ceremonien. Kurvene er lavet i blødt foldet træ eller fin hvid satin. De kan fås i mange forskellige farver. Du finder også et smukt “Here Comes the Bride”-banner i naturlig sækkestof, som kan bæres af dine brudepiger og brudesvende, inden eller efter I har været i kirken.

Under konfetti finder du en masse smukt konfetti i mange forskellige motiver og med livlige farver. Du kan holde dig til de klassiske røde hjerter, hvide sommerfugle eller rosenblade og hjerter.

Under ringpuder og holdere finder du små bærepuder til ringe. De fås i rustik træ til det naturinspirerede bryllup, hvid satin med blonder til det klassiske hvide bryllup og naturstof i sart rød med to rosetter, perler og små roser.

Rosenblade er en smuk tradition inden for bryllupsceremonier. På BestBryllup.dk finder du et væld af rosenblade i mange forskellige farver, der kan matches jeres tema eller personlige smag. I kan blandt andet få i champagne, lyseblå, lilla, mørkerød og endda guld. Bare klik ind på siden og finde de rosenblade, der går bedst til jeres bryllup.

Sæbebobler er en nyere tradition til bryllupper, men bruges de rigtig kan de give nogle fuldkommen fantastiske bryllupsbilleder og en eventyrlig følelse for gæsterne. I kan blandt andet få en sæbeboble-dispenser formet som en hvid svane eller små hjerteformede sæbebobler, der vil løfte jeres romantiske dag til nye højder.

Hvad er en ceremoni?

En ceremoni betegner et række ritualer, der bruges ved højtideligheder og andre specielle anledninger. Det er en række af handlinger, der bliver udført på sådan en måde, som alle deltagerne er enige om eller kender til på forhånd. Formålet med ceremonien er at danne ramme om en speciel begivenhed.