Close
(0)
You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

Levering & returnering

HANDELSVILKÅR

Handelsbetingelserne for Bestbryllup.dk er opdateret 25. marts 2024.

 

Oplysninger om webshoppen
BestBryllup.dk V/ Tovi ApS
Kirkevej 1
4241 Vemmelev
Tlf. 21977300
CVR 38194186
info@tovi.dk

Forsendelse
Forsendelsen af varer sker med GLS.
Levering af varer udenfor Danmark, kan forekomme efter aftale. Spørg for pris.

  • Pris GLS Pakkeshop 39,-
  • Pris GLS Hjemmelevering 69,-
  • Pris GLS Erhverv 39,-


Leveringstid
Leveringstid 2-4 dage hvis varerne er på eget lager. 


Priser
Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK) inklusive moms. Der påløber ikke yderligere gebyrer eller omkostninger.
Kreditkortgebyr for betaling med Kreditkort betales af BestBryllup.dk

Betaling 
Hos BestBryllup.dk kan du bestille dine varer online og betale på følgende måde:

  • Visa betalingskort, herunder Visa Dankort, Visa Electron, Visa Debit.
  • Mastercard betalingskort, herunder MasterCard Debit.
  • Maestro betalingskort.
  • MobilePay
  • VIABill (*)

 

Ved betaling med betalingskort hæves beløbet først på dit kort, når varen afsendes. Vi tager ikke kortgebyr.


Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 

 

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. 

 

(*) Betaling med VIABill:
Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din

månedsydelse den samme dag hver måned.

Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

Læs mere her: www.viabill.com/kredit

 

Fortrydelsesret
BestBryllup.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte BestBryllup.dk på info@tovi.dk, eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen som du finder nederst på siden. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen jvf. forbrugeraftaleloven skal du meddele BestBryllup.dk at du ønsker at gøre brug af din returret. Ved benyttelse af returretten betaler kunden selv returomkostninger samt kunden hæfter for varen indtil den er modtaget af BestBryllup.dk.
NB: Kontakt os venligst hurtigst muligt så vi eventuelt kan nå at stoppe din ordre inden den bliver afsendt.
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.


Ønsker du ombytning af varer, skriv venligst en mail til info@tovi.dk med dit ordrenummer og hvilken varer du ønsker at ombytte til. Vi vil herefter hurtigst muligt vende tilbage og sende dine nye varer, så snart vi har modtaget din returnering. Fragt skal du selv afholde.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Du kan ikke fortryde et køb ved at udelade at hente pakken, uden at give os besked, hentes pakken ikke og det skyldes fortrydelse fratrækkes de reelle fragtomkostninger for returen. Har du opnået fri fragt på ordren og sender nogle af varerne retur så fri fragt ikke opnås vil der blive fratrukket fragt.
  
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. 

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
 
Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Tovi ApS
Kirkevej 1
4241 Vemmelev
Tlf:21977300

 

Fortrydelsesret i erhvervskøb

Der ydes ikke returret på B2B varer, altså ordrer som købes som firma. Dog kan der aftales at varer kan ombyttes.


Reklamation
Købelovens mangels regler gælder for varekøb.

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra BestBryllup.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen (inden for to måneder er altid inden for rimelig tid). Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til BestBryllup.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Ovenstående er vejledende og vi vil på alle måder prøve at afhjælpe evt. problemer der skulle opstå med den vare, du har indkøbt hos BestBryllup.dk, også efter den normale reklamationsret, så vidt det er muligt.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ved reklamation skal varerne sendes til:

Tovi ApS
Kirkevej 1
4241 Vemmelev
Tlf: 21977300

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.


Risikoen for varerne 
Risikoen for varer købt af BestBryllup.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.
 

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Vivi Westerdahl på mail: info@tovi.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
 Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 IP-adressen på den PC/enhed, du har læst siden fra
 Din geografiske placering, da du besøgte vores webshop
 Hvilke sider, du har besøgt på hjemmesiden
 Dine betalingsoplysninger i forbindelse med køb fra hjemmesiden
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at du kan gennemføre et køb og vi kan levere varen til dig.  

Når du gennemfører betalinger med betalingskort på bestbryllup.dk er det vores samarbejdspartner QuickPay, som du afleverer dine kortoplysninger til. QuickPay er godkendt efter PCI (Payment Card Industri – Data Security Standard). Bestbryllup.dk har således ikke adgang til dine kortoplysninger.

Vi benytter Dinero til faktura og derfor overføres faktura & leverings information til Dinero.
 
Personoplysningerne registreres hos Tovi ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på www.bestbryllup.dk er webshopejer Tommy Westerdahl.  
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@bestbryllup.dk.  

 
Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med i leverancen fra BestBryllup.dk.
Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra BestBryllup.dk side, er denne af vejledende art. BestBryllup.dk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning. 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og BestBryllup.dk. 

 

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

 

 

 


Til:
Bestbryllup.dk V/ Tovi ApS
Kirkevej 1
4241 Vemmelev
E-mail: info@bestbryllup.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:


__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)


Handelsbetingelserne for Bestbryllup.dk er opdateret 25. marts 2024.