Close
(0)
Du har ingen varer i din varekurv.
Søg
Filters
RSS

Blog

Inspiration til jeres sommerbryllup


Lokationen for bryllupsfesten er alfaomega, og det er ofte omdrejningspunktet i planlægningen af den store dag. Der findes et hav af muligheder, når man har valgt bryllupsdato i sommermånederne. Når solen varmer og fuglene kvidrer, er det nemlig muligt at rykke festen udenfor. Læs med og bliv inspireret af de skønne muligheder, sommeren bringer med sig.

Strandbryllup

Drømmer I om et romantisk strandbryllup på en smuk dansk sommerdag? Strandbryllupper og vielser kræver en god portion planlægning, fordi vi, som bekendt, ikke har det mest stabile vejr i Danmark. Men fortvivl ej, det er slet ikke umuligt at udleve drømmen. Et godt sted at starte, er ved at finde ud af, om I skal leje/låne en privat strand til festlighederne. Er det et ønske, kan I kontakte den pågældende ejer af stranden og spørge om tilladelse. Alternativt kan man kontakte kommunen og forespørge, hvor i landet det er muligt at blive gift på en offentlig strand, og hvilke regler der er gælder i den pågældende kommune.

Bryllupspynt til strandbryllup

Der findes et hav af fine muligheder når det kommer til dekorationen og oppyntning af strandbrylluppet. Vælger man at holde sit bryllup eller (bare) vielsen på stranden, er det smukt og gennemtænkt at køre strandtema i sin pynt af borde og lokale. For at gennemføre det tema, kan man fx. finde bryllupsfigurer med brudepar på stranden. En anden kreativ idé er, at gå på stranden og finde muslinger, der kan pynte på bordet og sand til at ligge rundt omkring udenfor. For at fuldføre strandlooket, kan I pynte op til festen med turkis og turkisgrønne vand-inspirerede farver kombineret med en smuk hvid eller cremet farve, der kan associeres med en smuk sandstrand. Put sand i glasfade og placer lys, muslinger og søstjerner i sandet med et fint blåt bånd omkring. Således kan I skabe smukke, billige og hjemmelavede borddekorationer. Dertil kan det se rigtig fint ud med træ bordkort som en del af dekorationen på bordet.

Havebryllup

En af de mest populære måder at afholde sit sommerbryllup på, at ved at få stablet en skøn havefest på benene. Hvis man er så heldig, selv at have en have, som kan rumme den form for festligheder, er det naturligvis på sin plads at holde festen derhjemme. Har man ikke plads, kan man enten leje eller låne en have af venner eller familie. Fælles for de fleste havefester er, at de føles hjemlige og er præget af en let og uformel stemning.

Vælger man at holde sin bryllupsfest i haven, er der gode rammer for, at man kan slippe sig lidt løs og hygge sig med gæsterne på en anderledes måde. Det er en god idé at være klar med en masse havespil som fx. petanque, kongespil, kaste med ringe eller bare fodbold til ungerne. Det er super hyggeligt og giver en god frihed, at folk kan have det sjovt og røre sig lidt undervejs gennem dagen. Hvad med oppustningen tænker du måske? Jo, når nu man allerede er udendørs, er det en skøn ide at bringe naturen med ind i bordpynten til brylluppet. Lad fx. grene, blade og masser af blomster indgå i borddekorationen.

Godsbryllup på landet

De smukke bryllupper som afholdes på landet er også meget populære i de danske sommermåneder. Bor og/eller begår man sig normalt i de større byer, kan dét at være ude på landet give en meget speciel, romantisk og rolig stemning. At være ude på landet betyder ofte, at der er meget plads, hvorpå festen kan udfolde sig og gæsterne kan hygge sig.

Der findes super mange fine gods rundt omkring i Danmark, med smukke tilhørende haver, der er helt perfekte til et romantisk sommerbryllup. Der er mange af disse gods, som er rutineret i at afholde bryllupper og større fester. Derfor ved de præcis, hvad der skal til for at jeres dag bliver vellykket og det kan altså tage lidt af presset fra jeres skuldre. Ønsker I at jeres gæster skal blive natten lang, skal I sørge for at gå efter et gods med overnatningsmuligheder. Mange kører med den ordning, at gæsterne kan booke et værelse på godset, så de kan overnatte på stedet. Morgenen derpå kan man så bestille en lækker morgenmad i solen og hygge videre med de gæster, som vælger at overnatte.

Hvis der ikke er overnatningsmuligheder i form af værelser, er der mange steder som står for at bestille telte til haven. Derudover er der ofte hjælp at hente ift. blomster, bordpynt til brylluppet, mad og drikkevarer, hvis man altså ønsker at slippe for al den planlægning. Det er dog ingen hemmelighed, at jo mere man inkluderer i “pakken”, jo mere pebret bliver prisen. Til gengæld skaber et sommerbryllup på et gods rammerne for, at I kan blive viet i de smukkeste, naturlige omgivelser; holde festen på stedet med massere af plads; få taget fantastiske bryllupsbilleder i en smuk have og overnatte selvsamme sted og således undgå at udsætte jer selv og gæsterne for stress over transport på noget tidspunkt i løbet af dagen.

Kommentarer ( d)
3 essentielle tilbehør til den perfekte bryllupsfest

bryllupstanker

Brylluppet er en af de vigtigste højtider i manden og kvindens liv. Bestbryllup.dk er derfor din forhandler til det bedste bryllup med kun nøje udvalgt tilbehør. Vi sørger for, at du er godt dækket ind med det mest essentielle, dit bryllup skal indebære. Vi har udvalgt tre ting, som er vigtige for brylluppet.

Risposer til bryllup

At kaste med ris er en af de mest kendte traditioner ved et bryllup. Her står familie og venner foran kirken og venter på, at brudeparret. går ud. Når parret kommer ud, kastes der ris fra risposer på brudeparret. Men hvorfor egentlig?

Riskastning menes at stamme fra det gamle Rom. Her medbragte man risposer til brylluppet af netop samme grund som i dag - for at kaste det på det nyviede par. Risene er nemlig frø. Frø symboliserer nyt liv, der spirer, og ris er dermed en måde at ønske det nye par et godt liv med børn.

Bordkort til bryllup

Bordkort er en vigtig detalje til bryllupsmiddagen. Det er nemlig ofte en god idé at placere gæsterne strategisk, så man sikrer, at fordelingen vil skabe den bedste stemning. Der kommer bordkort ind i billedet.

Bordkortene holder styr på, hvor gæsterne skal sidde. Man kan eksempelvis placere den nærmeste familie i nærheden af brudeparret og selv bestemme, hvor vennerne skal sidde. Bordkortene skal gerne være flotte at se på og navnene smukt skrevet.

Bryllupspynt

Omgivelserne til et bryllup skal vise, at der er gjort noget helt ekstraordinært ud af dagen. Der skal gerne pyntes op med balloner, konfetti og andet festlig pynt. Pladserne skal gerne harmonere med de flotte bordkort. Her kan man dække op med vores flotte mellemlægsservietter.

Hos Bestbryllup finder du al den bryllupspynt. Vi sælger billigt bryllupspynt til en bred palette af sjove, flotte og traditionelle temaer. Brylluppet er en af de mest festlige begivenheder i løbet af et liv. Det er en fest, man aldrig kommer til at glemme. Derfor skal det være en kæmpe oplevelse, og det er derfor vigtigt, at man har pyntet op og stablet en god bryllupsfest på benene.

Tilbehør til brylluppet

Det er en udbredt tradition, at man spænder snore med dåser bag bilen, brudeparret kører væk i. Nogen mener, at traditionen startede, fordi man mente, at larmen fra dåserne skræmte onde kræfter væk. Vi forhandler det du skal bruge for at følge den tradition!

Kagen skal desuden dekoreres med figurer på toppen, og vi forhandler en serie af flotte kagefigurer. Se vores udvalg, og bliv inspireret. Husk desuden rosenblade og stearinlys til bryllupsnatten ;)

Hvor kan jeg købe ting til brylluppet?

Hos Bestbryllup.dk forhandler vi det, du skal bruge for at få det perfekte bryllup. Vi har risposer, bordkort og en masse andre flotte ting i høj kvalitet til bryllupsceremonien, bryllupsmiddagen, og bryllupsfesten. Vi forhandler billig bryllupspynt, så du ikke behøver at bruge en bondegård på opdækningen, og derfor kan få en ekstra lækker bryllupskage med en flot topfigur.

Kommentarer ( d)
Blog arkiv