Close
(0)
You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

Børnefødselsdag

Et flot tema for børnefødselsdagen er vigtigt for fødselsdagsbarnet og forældrene. Det kan være svært at vælge tema, der kan vælges ud fra interesse eller årstider.

Bestbryllup.dk har valgt at køre med få udvalgte tema, som vi mener vil falde i de fleste fødselares smag. Der vil løbende komme flere fødselsdagstemaér på webshoppen.

Dinosaurtema

Dette flotte tema er i grønne og blå nuancer.

Du finder de flotte dinsoaur servietter med ”ROAR” brølet fra en T-Rex, med flotte folierede kanter formet som en dinosaurs tænder eller måske rygpanseret. Der er flotte dinsosaur papkrus hvor den lange hale flot går ud fra kruset og giver en flot effekt. For at fuldende dinosaurtemaet er det en masse tilbehør som sugerør, truthorn, balloner og guirlander. Vi må fremhæve vores dinosaurfodspor klistermærker, som er fantastiske til at pynte bordet, eller påsætte gulvet som om en dinosaur er gået forbi.

Enhjørningtema

Træd ind i en magisk verden med enhjørninger og strålende farver.

Alt i dette tema er flot og med perlemorseffekter på mange af produkterne f.eks. må vi fremhæve vores Enhjørning formede paptallerkner samt de flotte tilhørende papkrus hvor en kvast foldes ud som enhjørningens hale.

Du kan også lave en lille gavepose til dine gæster med f.eks. tatoveringer, enhjørningshorn og lidt slik.

Se hele sortimentet til vores enhjørningtema her.

Fodboldtema

Et populært tema som aldrig går af mode er fodboldtemaet.

Betsbryllup har samlet et lille udvalg som nemt kan sættes sammen så du får en flot fodboldfest.

Der er vores flotte runde fodbold paptallerkner med tilhørenede papkrus og popcornbægre. Ingen fest uden balloner, se vores flotte fodboldballoner, kagelys og tilbehør her.