Close
(0)
You have no items in your shopping cart.
Search
Filters

Levering & returnering

Oplysninger om webshoppen
BestBryllup.dk V/ Tovi IVS
Kirkevej 1
4241 Vemmelev
Tlf. 21977300
CVR 38194186
info@tovi.dk

Forsendelse
Forsendelsen af varer sker med GLS Pakkeshop, postnord eller DAO.
Levering af varer udenfor Danmark, kan forekomme efter aftale.

Leveringstid
Leveringstid 2-4 dage hvis varene er på eget lager.

Leveringstid 8-12 dage hvis varene er på leverandørens lager.

Priser
Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK) inklusive moms. Der påløber ikke yderligere gebyrer eller omkostninger.
Kreditkortgebyr for betaling med Kreditkort betales af BestBryllup.dk

Betaling 
Hos BestBryllup.dk kan du bestille dine varer online og betale på følgende måde:

  • Visa betalingskort, herunder Visa Dankort, Visa Electron, Visa Debit.
  • Mastercard betalingskort, herunder MasterCard Debit.
  • Maestro betalingskort.
  • EAN nummer, kun for offentlige virksomheder.


Ved betaling med betalingskort hæves beløbet først på dit kort, når varen afsendes.

Fortrydelsesret
BestBryllup.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte BestBryllup.dk på info@tovi.dk.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen jvf. forbrugerovgivningen skal du meddele BestBryllup.dk at du ønsker at gøre brug af din returret. Ved benyttelse af returretten betaler kunden selv leveringsomkostninger samt kunden hæfter for varen indtil den er modtaget af BestBryllup.dk.
NB: Kontakt os venligst hurtigst muligt så vi eventuelt kan nå at stoppe din ordre inden den bliver afsendt.
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Ønsker du ombytning af varer, skriv venligst en mail til info@tovi.dk med dit ordrenummer og hvilken varer du ønsker at ombytte til. Vi vil herefter hurtigst muligt vende tilbage og sende dine nye varer fragtfrit, så snart vi har modtaget din returnering.
  
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
 
Hvis du fortryder købet skal varerne sendes til:

Tovi IVS
Kirkevej 1
4241 Vemmelev
Tlf:21977300


Reklamation
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra BestBryllup.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen (inden for to måneder er altid inden for rimelig tid). Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til BestBryllup.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. Ovenstående er vejledende og vi vil på alle måder prøve at afhjælpe evt. problemer der skulle opstå med den vare, du har indkøbt hos BestBryllup.dk, også efter den normale reklamationsret, så vidt det er muligt.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ved reklamation skal varerne sendes til:

Tovi IVS
Kirkevej 1
4241 Vemmelev
Tlf: 21977300

Risikoen for varerne 
Risikoen for varer købt af BestBryllup.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.
 
Persondatapolitik
I forbindelse med køb hos BestBryllup.dk opsamles navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, så vi kan behandle den afgivne bestilling. BestBryllup.dk er ansvarlig for disse data.
Oplysningerne opbevares i 5 år jf. bogføringslovens regler om opbevaring af
købsinformationer. BestBryllup.dk videregiver eller sælger ikke informationerne til tredjemand.
Den dataansvarlige på www.BestBryllup.dk er ejere Tommy Westerdahl Christensen og Vivi Abrahamsen
Som registreret hos BestBryllup.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@tovi.dk.
 
Klageadgang
Oplysning om klagemuligheder En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@webklodser.dk.
 
Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med i leverancen fra BestBryllup.dk.
Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra BestBryllup.dk side, er denne af vejledende art. BestBryllup.dk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning. 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og BestBryllup.dk.